OM KLINIKKEN

Velkommen, vi hedder Peter og Kasper Werge og har mere end 20 års erfaring som behandler og akupunktør, bl.a. har vi stor viden om idrætsskader. Bag vores virke er mange års uddannelse i akupunktur, posturologi og manuel medicinsk behandling.

Behandlingen sker ofte i samarbejde med din egen læge, og er udelukkende begrænset til de sygdomme og lidelser, som vi har erfaring i at behandle.

Det tager fra få minutter og op til 50 minutter at få en behandling. Det foregår i behagelige, lyse patientværelser og vi tilstræber, at det er i en positiv og afslappet atmosfære.

Behandlingen tilrettelægges i samråd med dig, og den vil altid bestå i en kortlægning af sygehistorien og i en grundig objektiv undersøgelse.

Hvis du er medlem af sygesikring Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, vil du ofte kunne få dækket en stor del af behandlingen.

Man skal ikke være bange for akupunkturnålene, hvis dette indgår i behandlingen. De er så små, at de næsten ikke kan mærkes.

Vi praktiserer for at hjælpe, og det er vigtigt at vores patienter får den bedst mulige behandling. Derfor deltager vi løbende i kurser og videreuddannelse indenfor forskellige behandlingsformer, så vi altid kan anvende den nyeste viden.