PRISER

Din Sundhedsforsikring dækker ofte behandlingen. Typisk vil man have sin sundhedsforsikring gennem sit arbejde. Danmark yder desuden tilskud til akupunktur.

Det er ikke sikkert, du selv står med regningen for dine behandlinger. En række forsikringsselskaber anerkender akupunkturbehandling i deres sundhedsforsikringer. Og betaler helt eller delvis for dine behandlinger hos os. Da vi er medlem af Praktiserende Akupunktører og er Registreret Alternativ Behandler (RAB), kan vi ofte afregne for behandlingerne direkte med forsikringsselskabet.

For at få dækket udgifter til behandlingen, skal du enten konsultere egen læge eller aftale behandlingen med forsikringsselskabet. Vilkårene kan variere i de forskellige selskaber og i de enkelte forsikringer. Derfor anbefaler vi, at du under alle omstændigheder kontakter dit forsikringsselskab og får svar på den præcise dækning.

Pris pr. konsultation kr. 650,00

Sygeforsikringen ”danmark”

Er du medlem af ”danmark”, er der god mulighed for at få tilskud til akupunktur. Der kan være forskel på dækningen i de forskellige grupper, og du kan finde mere info på http://www.sygeforsikring.dk . Du kan kun få tilskud hos en Registreret Akupunktør (RAB).

Der kræves ikke en henvisning fra lægen, men der skal foreligge en lægelig diagnose.

Vi indberetter direkte til ”danmark”.