IMPOTENS

Behandling af impotensImpotens medfører, at manden ikke er i stand til at få eller opretholde erektion. Tidligere troede man, at de fleste tilfælde af impotens havde psykiske årsager. Man har imidlertid fundet stadigt flere fysiske årsager til impotens.

Stress, træthed, kroniske sygdomme, samt påvirkning af narkotika eller alkohol, kan også give problemer med impotens, ligesom visse typer medicin. De fleste mænd har på et tidspunkt været ude for en midlertidig forstyrrelse i evnen til at få erektion. Oplevelsen kan være stressende og forstærkes, så impotensen varer længere tid. Evt. frygt eller bekymringer for ikke at kunne få erektion kan udmatte kroppens energi. Det samme kan ske med alderen, kroppens grundlæggende energi falder og der kan opstå problemer med at få erektion.

Akupunkturbehandling er ret effektiv til behandling af impotens. Andre symptomer der kan opstå ved svækkelse af kroppens grundlæggende energi er: Ømhed og svaghed i lænden, ømhed og svaghed i knæene, kolde lemmer, svimmelhed og manglende appetit.

Også her er akupunktur en glimrende behandlingsform.