RYGEAFVÆNNING

Kampen med at kvitte cigaretterne kan medføre meget fortvivlelse og frustration. Nikotinafhængighed er en vanskelig ting at blive kvit med som ryger. Det er da også sket mere end en gang, at et forsøg på rygestop er gået galt. Det kan virke håbløst at få opfyldt ønsket om at blive røgfri, når forsøget på rygeafvænning er gået i vasken for femte gang. Werge akupunktur kan hjælpe dig med et rygestop, der holder!
Der findes et utal af produkter til rygeafvænning på markedet, hvis effekt kan variere fra person til person. Er dine tidligere rygestop gået skævt, og er du nu klar til at droppe tobakken én gang for alle? Læs mere her om hvordan vi kan hjælpe dig til et succesfuldt rygestop.

Kvit cigaretterne med akupunkturrygestop

Rygeafvænning med akupunktur er en relativ ny men effektiv metode til at holde op med at ryge. Akupunktur mod rygetrang erstatter ikke en afhængighed med en anden, hvilket er tilfældet med diverse nikotinpræparater som f.eks. tyggegummi, plastre, e-cigaretter, etc.
Nikotin er et af de mest vanedannende stoffer, der findes. Derfor skal din egen motivation for rygestoppet være på plads, inden behandlingen med akupunktur påbegyndes. Akupunktur er ikke et vidundermiddel mod din nikotinafhængighed. Vanen vil akupunktur ikke fjerne. Akupunkturnålene går ind og påvirker kroppens nervesystem, så du undgår abstinenser, og trangen til nikotin reduceres. Desuden tjener akupunktur også det formål, at dit humør ikke påvirkes i negativ retning under rygestoppet.

Røgfri med akupunktur – uden bivirkninger

Med akupunktur og god rådgivning får du nemmere ved at kvitte tobakken – uden bivirkninger. Ca. 70 % af dem, der har modtager behandling for rygestop hos Werge akupunktur, stopper helt med at ryge. Hvis du følger anvisningerne i behandlingsforløbet på klinikken, vil du også kunne mindske risikoen for vægtøgning under dit rygestop.
Akupunkturbehandlingen virker mod trangen til nikotin. Det er nikotin, du bliver afhængig af som ryger, og rygeafvænning med akupunktur fjerner trangen til nikotin eller dæmper den markant.
Kontakt klinikken allerede i dag på tlf. 86 40 32 72 og hør mere om rygeafvænning med akupunktur!