NAKKESMERTER

Behandling af nakkesmerterBehandling af nakkesmerter

Man kan vågne en morgen med hold i nakken, fordi man har ligget forkert. Eller nakkesmerter kan pludseligt opstå, når man lige drejer hovedet for at kigge bagud eller til siden. Fornemmelsen af at skuldrene sidder helt oppe ved ørerne, det spænder i nakken, og hovedpinen ligger som en tung kappe omkring hovedet. Nakkesmerter er en ubehagelig og pinefuld oplevelse, som kan medføre andre gener end selve smerten, i form af mindsket bevægelighed. I nogle tilfælde er der måske smerter eller spændinger helt ud i armene til albuer eller fingre, og lindring af smerterne kan virke håbløs. Behandling er ofte nødvendig for at undgå langvarige gener. Peter og Kasper Werge behandler nakkesmerter ved hjælp af især 3 behandlingsformer:

Akupunktur som behandling af nakkesmerter

Akupunktur kan hjælpe med at løsne stivnede led eller overspændte muskler, og på kort sigt lindre og på længere sigt fjerne dine nakkesmerter. De små nåle giver den mest skånsomme måde at løsne spændinger op, da de effektivt går ind og stimulerer musklerne. Peter og Kasper Werge har tilsammen over 25 års erfaring, og derfor ved vi præcis, hvordan man bedst bruger akupunktur til at opnå det bedste resultat i forbindelse med smertebehandling af nakkesmerter.

Manuel medicin som behandling af nakkesmerter

Behandling med manuel medicin mobiliserer dine nakkehvirvler og give dig øget bevægelighed. En stiv og fastlåst nakke kan ofte forværre nakkesmerterne, da leddene ikke aktiveres igennem bevægelse. Dermed bliver leddene stivere og stivere, jo længere tid du undlader at gøre noget ved problemet. Du vil ofte opleve mærkbare forbedringer efter første behandling hos Werge akupunktur, og i langt de fleste tilfælde vil behandling af låste led i nakken af ømme muskler, lindre symptomerne efter ganske få behandlinger.

Neck Release Teknik som behandling af nakkesmerter

Behandlingen er en manuel teknik, der helt blidt lister dine forskubbede nakkehvirvler på plads igen. Teknikken er udviklet af Werge akupunktur og er meget effektiv til at fjerne nakkesmerter, hovedpine og migræne.