OVERGANGSALDER

 Akupunktur kan hjælpe dig i overgangsalderen.Overgangsalder opstår typisk hos kvinder, når de er fyldt 50 år. Nogle kvinder kommer dog i overgangsalderen før, så tidligt som i tyverne. Den mest almindelige alder er dog 45-55 år. Symptomer ved overgangsalder giver mange kvinder gener, der både er ubehagelige og irriterende. Heldigvis er der hjælp at hente, akupunktur kan hjælpe mod generne og forbedre livskvaliteten for kvinder i overgangsalderen.

Overgangsalder – hvad sker der?

Overgangsalderen opstår, når æggestokkene er ved at slippe op for æg. Menstruationen begynder i den forbindelse at blive mere og mere uregelmæssig. Dette medfører markant reduceret produktion af hormonet progesteron, der dannes ved ægløsning. Senere hører produktionen af østrogen også op. Manglen på østrogen har betydning for knogler og slimhinder, der er afhængige af østrogen, og kan desuden medføre forhøjet kolesterol.

Manglen på disse vigtige hormoner betyder, at mange kvinder oplever en del gener i forbindelse med symptomer på overgangsalder – bl.a. nedsat sexlyst, manglende koncentrationsevne, hedeture, depression og hovedpine. Også humørsvingninger og søvnløshed forekommer i forbindelse med overgangsalder.

Overgangsalder – hvad hjælper?

Overgangsalder er desværre en uundgåelig del af livet for mange kvinder. Er du kommet i overgangsalderen, er der ikke noget, du kan gøre for at stoppe den. Heldigvis kan man behandle symptomerne på overgangsalder. Ved behandling af overgangsalder reducerer man de ubehagelige symptomer på overgangsalder. Akupunktur som behandling af overgangsalder er effektivt til at mindske symptomerne.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig i overgangsalderen?

Manglen på hormoner skaber hormonel ubalance i kvindens krop under overgangsalderen. Denne ubalance er årsagen til mange af de gener, som mange kvinder oplever. Akupunktur hjælper til at skabe balance i kroppen. Ved at bearbejde de rigtige akupunkturpunkter kan man helt eller delvist genoprette balancen og dermed fjerne eller reducere de ubehagelige symptomer.

Peter og Kasper Werge har gode erfaringer med akupunktur som behandling af overgangsalder. Ved hjælp af et veltilrettelagt behandlingsforløb og en individuel vurdering af patientens symptomer og de daglige gener kan akupunktur være med til at bringe kroppen tilbage i balance. Behandling af overgangsalder hjælper dig til at få livskvaliteten tilbage, da du får en dagligdag fri for symptomerne fra overgangsalderen.

Har du problemer i forbindelse med overgangsalder, er du velkommen til at ringe til Werge akupunktur på telefon 86 40 32 72 og aftale en tid. Sammen finder vi ud af, hvordan du bedst kan hjælpes.