SKULDERSMERTER

SkuldersmerterDer er mange mulige årsager til smerter i skulderen. Fælles for dem alle er, at de forhindrer bevægelighed i skulderleddet og forårsager uudholdelige og ofte vedvarende smerter i skulderen. Behandling af skuldersmerter vil ofte være en nødvendighed for at komme smerterne til livs. Werge akupunktur kan behandle dine skuldersmerter.

Behandling af skuldersmerter

Det sker naturligvis, at skuldersmerter ”går i sig selv” efter lidt tid og aldrig mere giver problemer. Ofte går det dog desværre ikke så let. Hvis smerten fortsætter i mere end nogle få dage, er det en god idé at lade en professionel behandler se på skulderen. En professionel behandler vil hurtigt kunne finde frem til årsagen til skuldersmerterne, og anbefale den korrekte behandling.

Skulderleddet er et meget kompliceret led, hvor ikke mindre end 21 muskler er med til at styre og stabilisere skulderen. Derfor kræver det de rette kompetencer at kunne ordinere behandling af skuldersmerter. Skuldersmerter kan ofte behandles med akupunktur og manuel medicin.

Akupunktur mod skuldersmerter

Smerterne i skulderen kan komme fra selve leddet eller fra det omgivende væv (muskler mm). Skuldersmerter kan også stamme fra nakke- og brysthvirvlerne eller være organforårsagede (eksempelvis hjerteproblemer). Fælles for disse smerter er, at de ikke bør ignoreres. Peter og Kasper Werge har fokus på at finde frem til årsagen til skuldersmerter, inden behandlingen planlægges. Det er din garanti for en ordentlig behandling, og for at din behandling hos Werge akupunktur fjerner dine skuldersmerter.

Akupunktur som behandling af skuldersmerter fjerner eventuelle spændinger i muskler og væv. De små akupunkturnåle får musklerne til at slappe af, og en autoriseret akupunktør kan placere nålene, så de fjerner dine skuldersmerter. Smerterne kan også fjernes ved hjælp af manuel medicin. Manuel medicin er en manipulationsteknik, der ved hjælp af bevægelser mobiliserer leddene for at øge bevægeligheden og mindske smerter. Hos Werge akupunktur er vi uddannet i og har mange års erfaring med at anvende manuel medicin.