Akupunktør fjerner følgevirkninger og føleforstyrrelser

Kira havde gennem bekendte hørt om de mange gode resultater, Peter Werge havde haft med behandling af sine patienter. Det var disse resultater, der overbeviste hende om, at akupunktur skulle have chancen. En gammel skade havde igennem længere tid voldt hende problemer, og i håb om at komme denne til livs kontaktede hun Peter.

Smerter efter operation

I oktober måned blev Kira opereret for en diskusprolaps i lænden, som hun havde døjet med i 4 år. Operationen gik som forventet, men efterfølgende oplevede Kira smerter, der strålede ned gennem højre ben. Smerter, der var meget generende, usystematiske og uden mulighed for lindring. Lægerne kunne ikke finde en årsag til disse smerter, og kunne derfor heller ikke foreslå hende en mulighed for behandling. Hun gennemgik genoptræning i forbindelse med operationen, men dette fik ikke smerterne til at gå væk.

Hun kontaktede derfor Peter Werge for at høre om mulighederne for behandling af smerterne i hendes ben. Efter kun 3 behandlinger med akupunktur er smerterne forsvundet. I forbindelse med disse behandlinger viste det sig desuden, at hun havde et problem mere, som Peter kunne hjælpe med. Et problem som hun for længe siden havde opgivet håbet om at komme af med.

Føleforstyrrelser i arvæv fjernet med blot én nål

Kira havde for flere år siden gennemgået en operation. Denne operation havde efterladt hende med føleforstyrrelser og irritation i huden, som var forårsaget af arvæv. En ikke ualmindelig bivirkning ved en operation, og ifølge lægen ikke noget man kunne gøre noget ved. Peter Werge kunne dog fortælle, at han havde haft stor succes med at fjerne føleforstyrrelser og irritation i operationsar over alt på kroppen. En mulighed som Kira ikke havde været bekendt med forud for sit besøg, men som hun bestemt var interesseret i at benytte sig af. Efter kun en enkelt behandling med en enkelt nål havde hun følelsen tilbage, ganske som før operationen, og hun har ikke efterfølgende oplevet problemer med følelsesløshed og irritation i arret.

Dette resultat er ikke uvant for Peter, der også oplever, at metoden er meget effektiv til at fjerne skinnebenssår. En lidelse som mange konventionelle metoder ellers må give fortabt overfor, og som kan give store gener for den ramte patient.

Kira har gennem sine behandlinger fået stor tillid til Peter Werge. Både pga. de resultater han har opnået, som overgik hendes vildeste forventninger, men også pga. hans rolige og pålidelige måde at arbejde. Hun føler sig godt tilpas, når hun modtager behandling, fordi hun føler, at der er stor åbenhed omkring, hvad der sker. Peter er god til at fortælle om sit arbejde og forklare, hvorfor han gør, som han gør. I dag har hun det godt og er fuldstændig smertefri.