Anita på 61 har i mange år døjet med allergi. Både medicin i pille-form og som næsespray har været nødvendige for at komme igennem hverdagen. Da der hertil kom nakkesmerter og problemer med overgangsalderen, søgte hun en løsning, der kunne gøre hende fri for gener. Løsningen blev Peter Werge.

Forbedringer efter første behandling

Anita fandt hurtigt frem til Peter Werge, og valgte at satse på behandling med akupunktur. Efter at have hørt om de mange positive resultater andre patienter havde opnået gennem behandling hos Peter Werge, mødte Anita op til sin første behandling i februar 2018. Allerede efter den første behandling kunne hun mærke en forbedring, idet hun nu oplevede markant mindre svimmelhed og susen for ørerne. Anita har noteret de ændringer hun oplevede efter hver behandling og delt sine erfaringer med os. Her er hendes version af forløbet:

”Inden behandlingen var jeg plaget af susen for ørerne, stoppet næse, nakkesmerter, svimmelhed og følte at jeg gik rundt i en osteklokke.

  • Efter 1. behandling havde jeg mindre susen for ørerne og mindre svimmelhed.
  • Efter 2. behandling fik jeg mere luft gennem næsen og følelsen af at gå i en osteklokke var reduceret.
  • Efter 3. og 4. behandling havde jeg kun let spænding i nakken, ingen svimmelhed og min allergimedicin var halveret.
  • Ved 5. behandling havde jeg fået problemer med væske i knæet, dette var løst med kun 1 behandling.
  • Efter 6. behandling var behovet for allergimedicin helt forsvundet.
  • Efter 7. og 8. behandling blev de sidste udfordringer omkring min allergi løst, så jeg nu kun sjældent skal ty til min næsespray”.

Fri for allergimedicin og hedeture

Efter de 8 behandlinger var Anita helt holdt op med at tage piller mod allergi. Det betød, at hun kunne nyde sommerferien i Portugal helt uden medicin. Hedeturene, som følge af overgangsalderen, var også væsentlig reduceret. Fra at opstå flere gange dagligt til nu max 2 gange om ugen.

De gode resultater hos Peter Werge har betydet, at Anita nu har kontaktet ham igen. Hun er nemlig begyndt at opleve knæsmerter, noget Peter har mange års erfaring med at behandle. Peter Werge er blevet Anitas naturlige valg af behandler, både pga. resultaterne og fordi hun føler sig i trygge hænder.

Anita blev fri for allergimedicin efter behandling ved Peter Werge