Golftræner anbefaler akupunktør

Akupunktør Peter Werge har stor succes med behandling af en lang række sygdomme eks. hovedpine/migræne, nakkehold, piskesmæld, rygsmerter, iskias, gigt, skuldersmerter, astma, høfeber, allergi, eksem, psoriasis, øjenforkalkning (AMD), barnløshed mm.

Akupunktør Peter Werge har stor succes med behandling af en lang række sygdomme eks. hovedpine/migræne, nakkehold, piskesmæld, rygsmerter, iskias, gigt, skuldersmerter, høfeber, allergi, eksem, barnløshed mm.

En af Peter Werge´s mange patienter er PGA professional golftræner Ole Steen.

”Jeg var inviteret til at spille med i en pro golfturnering i oktober 2003 i Scotland, og var lige ankommet til Scotland, da jeg fik frygtelige smerter i min nakke/skulder samt mellem mine skulderbladene. ”

”Det snurrede i mine fingre og engang imellem følte jeg, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Jeg kunne overhovedet ikke spille golf, jeg kunne praktisk taget ingenting. Så jeg tilbragte dagene i Scotland med at gå og kigge på de andre golfspillere.”

”Jeg havde hørt at Peter Werge var lidt af en ”mirakelmand,” så da jeg kom hjem, kontaktede jeg ham og fik en tid. Han fandt hurtigt ud af, hvad der var årsagen til mine smerter. Jeg blev behandlet med akupunktur, massage og manuel medicin, og efter nogle få behandlinger var jeg klar igen. Jeg har ikke haft ondt siden.”

”Jeg kan varmt anbefale akupunktør Peter Werge, til alle andre der har ondt et eller andet sted.
Det skal da lige nævnes, at jeg en lille uge efter den sidste behandling hos Peter Werge, tog en tur til Thailand for at spille golf. Her lavede jeg ny officiel banerekord fra hvid tee på Bhumnipol banen.
”