Akupunktur fjernede konstante smerter

Pludseligt opståede smerter i akillessener og en hælspore, havde en nærmest invaliderende påvirkning på Kirsten Bach Jensens liv. Efter at have prøvet alle former for traditionelle behandlinger så hun akupunktur som sin sidste udvej. Valget af Peter Werge var let, men hun havde ikke forventet nær det resultat, hun fik.

Da Kirsten tog kontakt til Peter Werge, var det som sidste udvej i håbet om at mindske sine konstante smerter i anklerne. Smerter, der var opstået ud af den blå luft og i lidt over et år havde forårsaget hævelser og stivhed i benene, og konstant begrænsede hende i hendes bevægelighed, selv hvis der blot var tale om korte indkøbsture. For Kirsten var der ingen lindring at finde i dagligdagen, hvor smerterne var konstante, uanset om hun sad stille med benene oppe eller forsøgte sig med korte gåture for at løsne op i led og sener. Derfor var det helt afgørende at finde frem til en behandlingsform, der kunne afhjælpe problemerne.

Kirsten fik foretaget en ultralydsscanning af akillessenerne, der kunne påvise en fortykkelse af den venstre akillessene med en mulig inflammation. Herefter har hun forsøgt sig med behandlinger hos fysioterapeut og massør. Ingen af delene havde dog nogen effekt, og derfor valgte hun at ty til sidste udvej.

Det var helt uden skepsis, at Kirsten henvendte sig til Peter Werge, da hun altid har opfattet akupunktur som en effektiv behandlingsform. Derudover havde hun læst om de gode resultater, som Peter og Kasper tidligere havde opnået med patienter, og hun havde derfor en forhåbning om, at hun kunne opleve samme resultater med akupunktur.

Kirsten fortæller om behandlingerne hos Peter: ”Det har været en rigtig god oplevelse med akupunktur hos Peter, med en følelse af ærlighed lige fra første behandling. Det var rart, at Peter gav udtryk for, at han nok skulle få bugt med min skade. Rart at han også satte ord på, hvad han formodede var årsagen til mine smerter.

Jeg var derfor klar til at “overgive” mig til Peters kompetence og viden omkring akupunktur. Det er forresten et rigtig rart sted i afslappende rammer, og en dejlig afslappet tone”.

Kirsten har i alt fået 5 behandlinger med akupunktur hos Peter Werge. Hun har fået nåle i hænder, ben og fødder og efterfølgende er hun blevet behandlet med påvirkninger af knæhase og ankel. Samtidig har Peter rådgivet hende om vigtigheden af, at bruge det rigtige fodtøj for at undgå gener i fremtiden.

På en skala fra 1-10 beskriver hun sine smerter før behandlingerne som 8-9, hvor hun nu ligger på 1, alene som følge af behandlingerne med akupunktur. Hun er dermed stort set sluppet af med alle konstante smerter.

”Jeg giver hermed mine allerbedste anbefalinger til akupunktør Peter Werge. Jeg vil til hver en tid gøre brug af akupunktur fremfor blot at tage smertestillende, da jeg mener, at det er meget bedre at finde ind til- og behandle/løse sagens kerne, i stedet for blot at smertebehandle med piller. Det er mit første møde med akupunktur, men det bliver bestemt ikke mit sidste”.Kirsten