I dag spiller Marie alle 90 minutter

Marie Schmidt havde af tidligere behandlere fået at vide, at smerterne der holdte hende fra at spille alle 90 minutter på fodboldbanen, var forårsaget af en overrevet lårmuskel. Virkeligheden viste sig dog at være noget anderledes.

I mere end to år har Marie døjet med stærke smerter fra hendes baglår, smerter der holdte hende fra at kunne spille en hel fodboldkamp uden at måtte bede om flere pauser. Smerterne føltes som en brændende følelse i baglåret, og det var noget Marie hverken kunne eller turde ignorere. ”Smerterne var uudholdelige, og det føltes faktisk lidt som en forstrækning. En irritation imellem baglåret og ballen.”, fortæller Marie.

Marie forsøgte i flere omgange at søge behandling gennem fysioterapi, men lige lidt hjalp det. Til sidst måtte behandlerne give op på Marie, som måtte stille sig tilfreds med at spille de minutter, hun nu kunne holde til. Helt udelukket var det for Marie, at accelerere løbet i sin forsvarsposition.

Gennem mange måneder var Marie udsat for vedholdende smerter, både på fodboldbanen, hjemme og på arbejde. ”Jeg opgav lidt håbet om at komme af med skaden.”, fortæller Marie. ”Jeg var dog villig til at gøre hvad som helst, for at slippe af med smerterne.”

En overrevet lårmuskel var i virkeligheden lyskeproblemer

Heldigvis var Marie stædig, og brød endda med hendes skepsis om akupunktur. Selvom hun førhen havde stødt på akupunktur som behandlingsform, holdte hun sig altid væk fra det hun mente var ”lidt for alternativ behandling”.

En dag i februar forsøger Marie sig alligevel med behandling hos Peter Werge. Der går ikke mange minutter af konsultationen før Peter konstaterer, at Maries smerter er forsaget af lyskeproblemer. ”Jeg blev utrolig overrasket over, at han så hurtigt kunne finde årsagen til mine smerter. At det så viste sig at være lyskeproblemer, og ikke en overrevet lårmuskel, det kom helt bag på mig.”, fortæller Marie.

Allerede efter første behandling, som bestod af en kombination af akupunktur og manuel medicin, kunne Marie mærke en betydelig forskel. Marie blev gennem tre omgange behandlet med akupunktur og manuel medicin. I dag er Marie fuldt ud skadesfri, og spiller uden problemer alle 90 minutter.

”Jeg vil helt sikkert anbefale Peter Werge til andre. Jeg er simpelthen så overrasket over resultatet. Det kan være anbefalinger både for arbejdsskader, såvel som sportsskader.”, fortæller en meget taknemmelig Marie, der allerede har anbefalet Peter til andre. ”Jeg vil helt klart anbefale Peter, og har faktisk også gjort det op til flere gange nu.”