Peter Werge gav mig ny tro på tilværelsen efter tinnitus helvede, siger 26-årige Jens Lundø

Peter Werge gav mig ny tro på tilværelsen efter tinnitus helvede, siger 26-årige Jens Lundø

Da Jens Lundø blev henvist af egen praktiserende læge, var det sidste udvej, til at sætte en stopper for den enerverende tinnitus lignende tilstand, som opstod efter en lymfeknude operation i halsen.

”Jeg var sindssygt skeptisk før jeg begyndte min behandling hos Peter Werge, men min skepsis blev hurtigt lagt på hylden, fortæller den kun 26-årige Jens Lundø. Efter de første to behandlinger inden for én uge, skete der hurtigt en mærkbar forandring, som gjorde, at jeg fik troen på… det her kan lykkes…

Peter Werge viste mig stor forståelse fra start, og jeg vil våge den påstand, at han var årsag til, jeg kunne starte på mit nye arbejde i marts. Han spurgte personligt og fagligt dygtigt ind. Tror godt han kunne se, at der ikke rigtig var en dreng inde bag de øjne”… siger Jens Lundø.

Vidste ikke om jeg var købt eller solgt

”Siden januar hvor jeg fik konstateret hævede lymfeknuder i halsen, har jeg været til et utal af undersøgelser, som endte med en halsoperation på Aarhus Universitetshospital. En operation som skulle vise sig, at udløse en tinnitus lignende tilstand med en uudholdelig konstant hyletone i mit venstre øre. Jeg kan bedst forklare det som lyden på et gammelt skib, hvor der sidder en og morser. Jeg var ude af mig selv, for det påvirkede mig 24-timer i døgnet. Hvordan skulle jeg kunne blive 60 på denne måde.

Peter Werge er både en dygtig akupunktør og alternativ behandler, men ikke mindst god til at få spurgt ind, for at finde årsagen til problemet. Der er som regel flere aspekter, som gør sig gældende, og det har betydning for valg af den rigtige behandlingsmetode. Jeg anbefaler Peter Werge meget varmt, kun ud fra min egen oplevelse selvfølgelig”, siger Jens Lundø, med et smil og liv i øjnene igen.

Jeg var ude af mig selv, tinnitus påvirkede mig

24-timer i døgnet”

Livslysten tilbage

Hvis der var en anden, der sprang ind i min krop, tror jeg ikke han ville kunne høre de små lyde der er tilbage i dag – jeg bemærker dem udelukkende fordi jeg ved de har været der. En operation kan være hård ved nakke og andre dele, når lægerne skal kunne komme til under narkosen. Peter Werge følte sig, til mit held, hurtigt overbevist om at det var noget i nakken, der gjorde af jeg havde den frygtelige hyletone i mit hoved. Han fik meget hurtig afhjulpet nakkeproblemerne, og det nedsatte gradvist hyletonen.

Jeg har valgt at dele mine oplevelser og resultatet af behandlingen, fordi jeg mener det er en historie, der er værd at fortælle videre til andre.

Foreløbig har jeg været symptomfri i en måned, og er meget fortrøstningsfuld. Den høje hyletone som kom indefra, og viste sig at stamme fra komplikationer i nakken, er nu på et niveau der er til at leve med.

Min egen vurdering vil være, at jeg ikke har behov for flere behandlinger. Jeg kan nu nyde mit nye arbejde med spændende udfordringer – og som jeg er vant til være den, som er et friskt pust blandt kolleger og venner med et positivt og optimistisk væsen”, afslutter Jens Lundø.

Fakta:

Hvem: Akupunktør Peter Werge har mere end 20 års erfaring.

Hvad: Akupunktur er behandling med tynde sterile engangsnåle. Alt for mange sygdomme behandles kun for symptomer, derfor bygger akupunktur på en helhedsopfattelse af mennesket.

Hvor: Burschesgade 12, 8900 Randers – Se mere på: www.peterwerge.dk