Da sitrende smerter og følelsesløshed pludselig satte en stopper for Mads Iversens aktive livsstil, vendte det op og ned på hans hverdag. Men den tidligere professionelle fodboldspiller og medejer af Nortech Solutions ApS var fast besluttet på at kæmpe sig tilbage til normalen – og Werge Akupunktur viste sig at blive vejen.

Pludselig sukkersyge og svære følgesygdomme

Som tidligere professionel fodboldspiller har sport og motion altid været omdrejningspunktet for Mads Iversens hverdag. Så da lægen i 2021 gav ham diagnosen ”Diabetes”, blev gulvtæppet mildest talt revet væk under den godt 50-årige mand. Mest af alt var det en omvæltning, fordi der med sygdommen fulgte sitrende smerter i benene og delvist følelsesløshed i den ene fod – en tilstand, der til sidst betød, at Mads måtte sige farvel til den livsstil og de hobbies, der var så afgørende for ham og hans livsglæde.

”Til sidst blev det nærmet uudholdeligt,” fortæller Mads, der i sidste ende besluttede sig for at opsøgte Kasper Werge fra Werge Akupunktur i håb om at kunne komme smerterne til livs.

Holistisk behandling af nervesmerter

Symptomer som smerter, føleforstyrrelser og uro i benene kan skyldes flere forskellige ting. Set i lyset af Mads’ sygdomsforløb, drejer hans tilfælde sig med al sandsynlighed om nervebetændelse, hvilket er en ganske almindelig følgesygdom til diabetes.

Men de beskrevne symptomer opstår fx også i forbindelse med åreforkalkning, Restless Legs-syndrom eller problemer med nerverne i den nederste del af ryggen. Det er derfor vigtigt at kigge på patienten som helhed og behandle vedkommende derefter.

Akupunktur mod føleforstyrrelser

Mads fik bl.a. akupunktur efter et nyt unikt akupunktursystem kaldet Werge´s Points. Det nye akupunktursystem er udviklet og forfinet igennem de sidste 3 – 4 år af Kasper og Peter Werge.
Werges Point’s har desuden vist sig at være yderst effektivt til behandling af andre former for nervesmerter og -forstyrrelser samt diskusprolaps i nakke og ryg.

Den aktive livsstil er tilbage

Effekten af behandlingen var hurtigt til at se og føle. Mads kunne efter få behandlinger lægge sin smertestillende medicin fra sig og vende tilbage til sine sportslige aktiviteter. Det har givet ham gejsten og glæden tilbage. Han ved nu, at man med den rette behandling sagtens kan leve et godt og aktivt liv med diabetes og de følgesygdomme, der kan opstå.

”Jeg kan kun anbefale andre, der er i samme situation, at komme afsted. Behandlingen hos Werge har virkelig hjulpet gevaldigt på mine fysiske gener og gjort en enorm forskel for min livskvalitet” fortæller Mads Iversen om sit forløb hos Werge Akupunktur.

Personlig behandling

Hos Werge Akupunktur behandler vi mange forskellige lidelser og gener. Hver gang tager vi udgangspunkt i din historie og de symptomer, du oplever.

Kontakt os og hør mere på telefon 86 40 32 72 eller [email protected]