Kristine beskriver sin tidligere høfeber-symptomer som ”helt ekstreme”. Når solen skinnede og græspollen-tallene var på sit højeste, kunne hun ikke andet end at ligge med en kold klud over øjnene. Hun isolerede sig indenfor med lukkede vinduer og kæmpede sig igennem udendørs arrangementer. Men efter behandling hos Werge kan hun nu nyde sommeren på ny.

 

Slut med stærk medicin

Græspollenallergi løber i Kristines familie. Men Kristine har helt klart været den hårdest ramte. Især hendes øjne har været generet. Nogle gange føltes det som at få ridset sine hornhinder med små nåle, fortæller hun og beskriver episoder, hvor øjnene har været så blodsprængte, at der ikke var en eneste hvid plet tilbage.

”Jeg kan huske, at jeg en dag gik til læge i et andet henseende. Og idet, jeg møder hende, peger hun på mit ansigt og siger: Hold da op! Er det høfeber? Næste år må du lige komme i god tid, så vi kan tale om muligheden for indsprøjtninger. Og det var endda på en af de dage, hvor jeg selv syntes, det ikke så så slemt ud,” griner hun.

Hun nåede aldrig at få en behandlingsplan med vaccinationer. Det skyldes, at behandlingen strækker sig over flere år, og at man skal møde op med faste, ugentlige intervaller. Det kunne ikke hænge sammen for en, der med jævne mellemrum tilbragte flere måneder i udlandet. Til gengæld afprøvede hun næsten alle andre præparater, men først da hendes læge lidt modvilligt udskrev binyrebarkhormonet Prednisolon, kunne hun mærke en bedring. Prednisolon er dog et skrapt middel, og Kristine måtte kun tage 3 piller om året. Helst ville hun gerne være fri. Og det blev hun.

 

Særlig teknik til behandling af allergi

Hos Werge Akupunktur kan man få behandling mod alle former for allergi. Kristine fik 5 konsultationer af cirka en halv times varighed hver. Det var det.

Til behandling af allergi benytter vi en særlig akupunkturmetode, som vi selv har udviklet og testet over en årrække. Men vi kigger også på nakken. Hvad mange ikke ved er, at folk med svær allergi ofte har nakkeproblemer. Det kunne også tydeligt mærkes på Kristine, hvilket vi nemt fik rettet op på med nogle helt blide greb.

Det er nu 2 år siden, og virkningen holder stadig ved.

Fornyet sommerglæde

I dag er Kristine ikke længere nervøs for, at høfeber vil ødelægge sommerens festivaler og de varme aftener på terrassen. For hun er næsten symptomfri, og når pollentallet er på sit højeste, kan hun dæmpe allergien med helt almindelige antihistaminer.

”Jeg gik til Werge med et håb om, at jeg fremover kunne undvære Prednisolon og nøjes med håndkøbsmedicin. Så ville min lykke være gjort. Og det er gået over al forventning. Jeg har efter behandlingen haft det så godt. De seneste to sæsoner har jeg nærmest ikke mærket noget til min allergi. Jeg har måske taget 5 Alnok-piller i alt. Det har været en kæmpe befrielse. Nu kan jeg endelig nyde sommeren til fulde.”

 

Få akupunktur mod høfeber og allergi

Døjer du med høfeber eller andre former for allergi? Akupunktur mod høfeber og allergi er en skånsom og naturlig behandling med stor effekt. Det har Anita og Cecilie også oplevet, hvis historier du kan læse her og her.

Vil du høre mere eller booke en tid, kan du kontakte os på telefon 86 40 32 72 eller skrive en mail til [email protected]