Min Shoppingtur til London blev reddet

”Jeg besøgte Peter Werge første gang november 2008. Jeg havde aldrig været hos hverken akupunktør, kiropraktor, massør eller lign. før, så man kan vel sige at jeg var noget skeptisk,” fortæller Kate Linder, og fortsætter: ”Min ryg og mit bækken var gået af led, og jeg kunne hverken stå eller gå. Så der var kun at overgive sig og ringe til en akupunktør, med et godt omdømme i byen. Heldigvis fik jeg akut tid samme dag, og kom efter nogle timer humpende ind i Peter Werges klinik.”

”Efter forsigtig, omhyggelig og grundig undersøgelse, blev jeg ”fyldt” med nåle i hovedet og på kroppen – og lå herefter og slappede af. Jeg var meget overrasket over den positive effekt. Herefter blev jeg lige så forsigtigt bøjet og vredet, og Peter fik fremtvunget nogle små klik i lænd/bækken området. Jeg mærkede tydelig fremgang allerede efter første behandling.”

”Jeg havde de næste dage tiden imod mig, da jeg havde en London tur i sigte kun 4 dage senere. Peter mente, der var en god chancer for, at jeg kom af sted.”

”Efter behandling 3 dage i træk og mit løfte om gode sko, ingen overanstrengelse og kun ganske få shoppingposer, tog jeg af sted. Og jeg gennemførte weekend turen – det var virkelig en fornøjelse.”

”Dagen efter hjemkomst var jeg igen til behandling og mærkede nu kun få gener.

Efter 4 behandlinger mente Peter ikke, at kunne hjælpe mig mere. Resten blev formodet muskulær ømhed. Peters ord viste sig at holde stik, og jeg er i dag helt ”fit for fight” og genoptræner nu mine rygmuskler.

”Jeg havde en GOD oplevelse hos Peter Werge og følte oprigtighed, seriøsitet og professionel behandling, hvor jeg ikke for enhver pris skulle igennem 10 behandlinger og dermed øgede udgifter.”

”Han løste problemet hurtigt og omhyggeligt!”

Venlig hilsen

Kate Lindner